Παρέλαβαν τα διπλώματά τους οι μικροί κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου.

Παρέλαβαν τα διπλώματά τους οι μικροί κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου.Το πρωί της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου μια εκδήλωση ιδιαίτερη, ξεχωριστή,  πλημμυρισμένη από χαρούμενες φωνές και γελαστά πρόσωπα. Ήταν η μέρα που οι μικροί κολυμβητές που παρακολούθησαν τα τμήματα κολύμβησης που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Κιάτου το καλοκαίρι του 2012 συγκεντρώθηκαν για να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους διπλώματα.

Γεμάτα καμάρι και υπερηφάνεια τα 82 παιδιά ηλικίας από 4 έως 9 ετών κατέφθασαν από νωρίς συνοδευόμενα από γονείς, παππούδες και φίλους. Ενθουσιασμένα βροντοφώναξαν στους παρευρισκόμενους «Μπορώ και χωρίς μπρατσάκια» και παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα από τα χέρια της Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ. κας Ελένης Παπαθανασίου, η οποία συγχάρηκε το Δ.Σ. του Ν.Ο. Κιάτου για την επιτυχή διοργάνωση των μαθημάτων κολύμβησης.

Είναι η 4η συνεχής χρόνια που πραγματοποιήθηκαν από το Ν.Ο. Κιάτου καλοκαιρινά τμήματα κολύμβησης για παιδιά στην πόλη. Τα μαθήματα έγιναν σε τρεις εκπαιδευτικούς κύκλους με μηνιαία διάρκεια, ξεκινώντας από τις 15 Ιουνίου και φτάνοντας έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή των παιδιών φέτος ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, γεγονός που δείχνει την ανάγκη που υπάρχει στην περιοχή μας για οργανωμένα μαθήματα κολύμβησης.

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο. Κιάτου συγχάρηκε τα παιδιά και τους γονείς τους και ευχαρίστησε την προπονήτρια κα Εύη Τριανταφύλλη. Ακολούθως εξέφρασε την ικανοποίησή από την ανταπόκριση που είχαν τόσο τα τμήματα κολύμβησης όσο και το τμήμα Baby swimming για παιδιά κάτω των 3 ετών, που για πρώτη φορά δοκιμάστηκε φέτος, και τόνισε τη σημασία που έχει το να εξοικειωθεί το παιδί από νωρίς με τη θάλασσα και να μάθει από την αρχή να κολυμπά σωστά.

Κλείνοντας υποσχέθηκε ότι ο Ν. Ο. Κιάτου θα συνεχίσει να προσπαθεί για τη μετάδοση της αγάπης για τη θάλασσα και την προώθηση του ναυταθλητισμού στην περιοχή μας και ανανέωσε το ραντεβού με τα παιδιά για το καλοκαίρι του 2013.

 

 

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.