Περίπου δώδεκα ώρες έμεινε στην κυβέρνηση ο υφυπουργός Υποδομών, Δημήτρης Καμμένος: το βράδυ της Τετάρτης, μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις ρατσιστικές και ομοφοβικές αναρτήσεις που του αποδίδονται, υπέβαλε την παραίτησή του, απειλώντας με μηνύσεις!

«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα», αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Καμμένος, που μάλλον είναι ο… συντομότερος υπουργός στη σύγχρονη ελληνική ιστορία.

Και η επιστολή καταλήγει: «θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».

Tτην παραίτηση του προερχόμενου από τους ΑΝΕΛ υφυπουργού προανήγγειλε μέσω των social media ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ενώ πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Παναγιώτης Σγουρίδης.