Πατέρας και κόρη δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι, είναι αρραβωνιασμένοι και επιθυμούν να κάνουν ένα παιδί

imageΌλοι γνωρίζουν ότι ανάμεσα στις κόρες και τους πατεράδες υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση. Δεν είναι αυτή που έχει μια μητέρα με την κόρη της. Είναι κάτι διαφορετικό. Επειδή δύσκολα ο μπαμπάς θα πει “όχι” στο κοριτσάκι του και δύσκολα η κόρη θα χαλάσει χατίρι στον “πατερούλη” της.

Τι γίνεται, όμως, όταν αυτή η πολύ ξεχωριστή σχέση ξεπερνά τα επίπεδα του φυσιολογικού; Δημιουργούνται προβλήματα και υπάρχουν αντιδράσεις. Όπως συνέβη και με μια οικογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου πατέρας και κόρη επιθυμούν να κάνουν το πρώτο τους παιδί! Μάλιστα, δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι, ενώ πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν!

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η κόρη ήταν 17 ετών. Είχε να συναντήσει τον πατέρα της 10 ολόκληρα χρόνια. Όταν τον βρήκε ξανά, άρχισαν να μιλάνε μέσω διαδικτύου για μερικές βδομάδες. Όταν είχαν αναπληρώσει κάποιον από τον χαμένο χρόνο, αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά.

Η συνάντησή τους, όμως, θα ήταν μοιραία, αφού και οι δύο ένιωσαν από την αρχή να υπάρχει μια έλξη ερωτικής φύσεως. Στην αρχή δεν το συζήτησαν, όμως και οι δύο το σκέφτονταν. Όπως δήλωσε η 18χρονη σήμερα κοπέλα στο New York Magazine, μπερδεύτηκε πολύ όταν είδε τον πατέρα της. Της φαινόταν πολύ όμορφος και δεν μπορούσε να σταματήσει να τον σκέφτεται.

Ακολούθησε μια βδομάδα συμβίωσης, με σκοπό πατέρας και κόρη να γνωριστούν καλύτερα. Τότε ήταν που για πρώτη φορά συζήτησαν την έλξη που ένιωθαν και δεν μπορούσαν να αγνοήσουν. Τελικά, συμφώνησαν να το προσπαθήσουν και ολοκλήρωσαν τον έρωτά τους.

Από εκείνη την ημέρα είναι ζευγάρι. Ένα ζευγάρι που έχουν αποδεχτεί αρκετοί από τους συγγενείς τους που γνωρίζουν όλη την ιστορία. Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, είναι η μητέρα της κοπέλας, που ακόμα δεν ξέρει τίποτα για την σχέση της κόρης της.

Πατέρας και κόρη δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι, είναι αρραβωνιασμένοι και επιθυμούν να κάνουν ένα παιδί
Πατέρας και κόρη δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι, είναι αρραβωνιασμένοι και επιθυμούν να κάνουν ένα παιδί
Όπως παραδέχτηκε η νεαρή, θα αποκαλύψει το μυστικό της στην μητέρα της, όταν εκείνη και ο πατέρας – σύντροφός της μετακομίσουν στον New Jersey, περιοχή στην οποία η νομοθεσία επιτρέπει και αναγνωρίζει τις αιμομικτικές σχέσεις, όταν το ζευγάρι είναι ενήλικο.

Παρόλο που γνωρίζει ότι ο άνδρας αυτός την έφερε στον κόσμο, δεν μπορεί να τον δει σαν πατέρα. Το ερωτικό στοιχείο είναι αυτό που υπερισχύει, γι’ αυτό και θέλει σύντομα να αποκτήσει ένα παιδί μαζί του. Άλλο τόσο θέλει η μητέρας της να επισκέπτεται στο μέλλον τα εγγόνια της…

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό αν έχει σκεφτεί τα γεννητικά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους, εκείνη απάντησε πως έχει ερευνήσει αρκετά το θέμα και πως δεν θα ρίσκαρε ποτέ να φέρει στον κόσμο ένα παιδί με κάποια πάθηση, λόγω αιμομιξίας.

Μάλιστα, θεωρεί πως η αιμομιξία αποτελεί ένα θέμα αιώνων και πρέπει πια να την αποδεχτούμε. Ειδικά από τη στιγμή που κανείς δεν επηρεάζεται πνευματικά ή ψυχολογικά.

Ακόμα, βέβαια, η κοπέλα δεν έχει αποφασίσει αν θα πει στα παιδιά της στο μέλλον ότι ο πατέρας τους είναι και παππούς τους… Μέχρι σήμερα το ζευγάρι τείνει περισσότερο στο να μην το πουν, όχι γιατί θα ντρέπονται, αλλά περισσότερο για να μην μπερδευτούν εκείνα.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.