Πιλότος κέρασε πίτσες όλους τους επιβάτες για να διασκεδάσουν την καθυστέρηση της πτήσης

imageΟ πιλότος μιας αεροπορικής εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών προσέφερε στους 160 επιβάτες του αεροσκάφους του γεύμα με τριάντα πίτσες ζητώντας τους συγγνώμη για την καθυστέρηση της πτήσης τους καθώς το αεροπλάνο του κόλλησε στην πίστα αεροδρομίου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

«Ήταν περίπου 22:30 της Δευτέρας ( τοπική ώρα) όταν ο πιλότος της πτήσης της εταιρείας Frontier Airlines μας κάλεσε και μας ζήτησε να κάνει μια παραγγελία» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Άντι Ρίτσι, επικεφαλής του υποκαταστήματος της Domino Pizza στο Τσεγιέν, της πολιτείας του Ουαϊόμινγκ. Ο πιλότος έπρεπε να «ταΐσει» όλους τους επιβάτες αλλά και το πλήρωμα του και γι αυτό παρήγγειλε 35 πίτσες.

Ο Ρίτσι και δύο υπάλληλοι του μετέφεραν τις πίτσες στο αεροδρόμιο και υπάλληλοι τους συνόδευσαν στο αεροσκάφος όπου το πλήρωμα παρέλαβε τη ειδική παραγγελία. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο απογειώθηκε από την Ουάσινγκτον με προορισμό το Ντένβερ του Κολοράντο, αλλά έπρεπε να κάνει στάση στο Τσγιέν λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Όπως είπε ο υπεύθυνος του υποκαταστήματος διανομής πίτσας ο πιλότος πλήρωσε το λογαριασμό με πιστωτική κάρτα.

Πηγή: skai.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.