Πλήρωσε 75 δολάριο για 3 μπουκαλάκια νερό! [Photo της απόδειξης]

imageΌσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται, ο 44χρονος επιχειρηματίας, Έντουαρντ Χίτον, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, πλήρωσε… «χρυσάφι» σε Λονδρέζικο ξενοδοχείο για τρία μπουκάλια νερό! Ούτε λίγο, ούτε πολύ, του κόστισαν 75 Λίρες Αγγλίας, περίπου δηλαδή 95 ευρώ!

Ο 44χρονος μεσίτης παρήγγειλε τα τρία μπουκάλια νερό κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης που είχε στο ξενοδοχείο Γουέλσλεϊ στον Νάιτςμπριτζ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το προσωπικό δεν τον ενημέρωσε ότι το ξενοδοχείο χρεώνει μίνιμουμ 25 λίρες ανά άτομο στο μπαρ μετά τις 16:00.

Έτσι, όταν ήρθε ο λογαριασμός ο Χίτον εξεπλάγην βλέποντας την ελάχιστη χρέωση στις 50 λίρες και 16,5 λίρες την τιμή για τα τρία μπουκάλια νερό καθώς και 8,33 λίρες για την εξυπηρέτηση, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ακόμα και για έναν μεσίτη, των 75 λιρών, σχεδόν 95 ευρώ δηλαδή.

Ο ίδιος αργότερα ανέβασε στο twitter τη φωτογραφία με την απόδειξη και τη «συμβουλή» να αποφεύγουν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

image

 

Το ξενοδοχείο σε απάντηση που έδωσε για το περιστατικό ανέφερε ότι «ο κ. Χίτον δεν έκανε κάποιο παράπονο τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά έστειλε e-mail με τα παράπονά του την επόμενη εβδομάδα. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Χίτον για τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε και θα θέλαμε να επανορθώσουμε».

Για 75 λίρες ο 44χρονος μεσίτης θα μπορούσε να αγοράσει 125 μπουκάλια ή 62,5 λίτρα νερό από ένα σουπερμάρκετ.

ΠΗΓΗ: metro.uk

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.