Ποιος αγαπάει περισσότερο την Περαχώρα ο τέως Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης ή ο Αντιδήμαρχος ΤΥ Θ. Γεωργίου; [Video]

Λογοθέτης ΜπισμπίκηςΜάχη δώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της Μάχης της Περαχώρας. Αρχικά ο τέως Δήμαρχος κ. Κώστας Λογοθέτης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συρρίκνωση του εορτασμού σε ότι αφορά τη διάρκεια, αλλά και για το ότι δεν έπαιξε ο Εθνικός Ύμνος στην εκδήλωση. Ο Αντιδήμαρχος κ. Θ. Γεωργίου (γνωστός περισσότερο ως Μπισμπίκης) και αυτός ως ένας γνήσιος Περαχωρίτης δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος. Έτσι απευθυνόμενος στον κ. Λογοθέτη τον προκάλεσε να απαντήσει (μια άλλη φορά) για το τι έχει κάνει για την Περαχώρα που τόσο αγαπάει αφού σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου ο κ. Λογοθέτης δεν έχει φυτέψει ούτε ένα δέντρο στην Περαχώρα κατά τη διάρκεια της θητείας του!
Να πούμε ότι πριν από αυτό προηγήθηκε μια κόντρα με θέμα τις 600 χιλ και τις μαύρες σακούλες, δεν θα το αναπτύξουμε τώρα το θέμα. Εκεί ο κ. Λογοθέτης ύστερα από ειρωνικό γέλιο του κ. Γεωργίου διαπίστωσε ότι δυστυχώς είναι αναγκασμένος να υποστεί και την παιδεία του κ. Γεωργίου.
Τότε ο Δήμαρχος κ. Γ. Γκιώνης υπερασπίστηκε, όπως πάντα μεγαλόφωνα, την παιδεία του κ. Γεωργίου ζητώντας να μάθει για την παιδεία του κ. Λογοθέτη με την ιστορική πλέον φράση: “Εσείς είστε πολύ μορφωμένος κ. Λογοθέτη; Έχετε πολλά πτυχία; Η παιδεία σας σε τι επίπεδο είναι;”.
Βέβαια τα συμπεράσματα που βγάζουμε για την παιδεία των προαναφερθέντων μπορεί να ποικίλλουν και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας παιδεία.

Πηγή: tvtv.gr

Share

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.