Ποιος είναι ο Ηλίας ρωτήσατε. Το μάθαμε και σας τον παρουσιάζουμε μαζί και όλη την ομάδα του Α.Ο. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Λουτρακίου mini: αυτός είναι ο Ηλίας Τσιλομελέτης…

Ο Ηλίας είναι ο πιτσιρικάς που έβαλε τα περισσότερα καλάθια στον αγώνα ανάμεσα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου και την ομάδα του Ξυλοκάστρου. Από τους 55 πόντους τους 27 τους έβαλε ο Ηλίας Τσιλομελέτης. Ο αμέσως επόμενος σε καλάθια είναι ο άξιος αθλητής  Παναγιώτης Γαλάνης που έφερε στον Ποσειδώνα 23 πόντους.
Οι μικροί αθλητές του τμήματος μπάσκετ του Ομίλου Α.Ο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, το απόγευμα του Σαββάτου 26 Μαΐου 2012, κέρδισαν στο κλειστό γυμναστήριο του Λεχαίου την ομάδα του Ξυλοκάστρου και αναδείχτηκαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2011-2012 στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ (παιδιά ηλικίας 12 & 13 ετών).

Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από τα παιδιά και των δύο ομάδων που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη.
[slideshow]
Οι γονείς, φίλοι και γνωστοί των παιδιών δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών και των δύο ομάδων και στο τέλος πανηγύρισαν με ενθουσιασμό.

Σε επόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα της Αργολίδας, θα δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα Αργολιδοκορινθίας της Α’ ΕΣΚΑΚ.

Share

9 Comments

  1. bravo re paixtoura hlia….! eskises gia akoma mia fora…. !!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΛΟΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ @@@@@@@@@@

  3. ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΛΟΜΕΛΕΤΗΣ 27Π,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΓΑΛΑΝΗΣ23Π,ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ3Π,ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 2Π ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ηλια μ κερδισες με το σπαθι σου ρεε <3 συρχατιρια για ακομα μια φορα <3 <3 !!!!!!

  5. FERTE TA GATAKIA APO THN ARGOLIDA NA TA KATHARISOYME STEGNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.