Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου – Επίλογος του 1ου Φεστιβάλ Λουτρακίου [Video – σχολιασμός]

Στιγμιότυπο 2015-09-15, 11.45.36 μ.μ.

Σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου – επίλογος του 1ου Φεστιβάλ Λουτρακίου και ταυτόχρονα ο πρόλογος για όλα τα μετέπειτα Φεστιβάλ που θα ακολουθήσουν. Στόχος φιλόδοξος που έδωσε φέτος τα πρώτα απτά αποτελέσματα και που θα εξελίσσεται με διαφοροποιήσεις και βελτιώσεις. Για τα πολιτιστικά γεγονότα που ζήσαμε το καλοκαίρι που πέρασε και για τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων που έπονται μίλησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τάσος Σακελλαρίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής κ. Πελοπίδας Μαυρόπουλος. Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της διοργάνωσης αλλά και μέλη του Προεδρείου του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής. Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης που τοποθετήθηκε για να ξεκαθαρίσει ορισμένα ζητήματα που έκρινε ότι πρέπει να αποσαφηνιστούν. 

Το tvtv.gr είχε αφιερώσει αρκετά άρθρα στο Φεστιβάλ Λουτρακίου, είχε τη χαρά να σας προσφέρει προσκλήσεις για να απολαύσετε τις συναυλίες που κοσμούσαν το φετινό Φεστιβάλ. Μαζί είδαμε το Φεστιβάλ Λουτρακίου από ιδέα να γίνεται πράξη, θα θυμάστε τη Συνέντευξη Τύπου στον Ιανό στην Αθήνα . Μαζί γνωρίσαμε λίγο καλύτερα μέσα από τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που παραχώρησαν στο tvtv.gr τους πολύ γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες (Συνέντευξη: Κώστας Βουτσάς  Συνέντευξη: Ελευθερία Αρβανιτάκη  Συνέντευξη: Νατάσσα Μποφίλιου  Συνέντευξη: Ελένη Πέτα ) και ταξιδέψαμε στις μουσικές διαδρομές απολαμβάνοντας τις εμφανίσεις της Νατάσσας Μποφίλιου, της Ελένης Πέτα, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τις Μουσικές Πολυχρωμίες του γνωστού Κλαρινέστα Σπύρου Μουρίκη. Είδαμε σε πολλά σημεία του Δήμου μας συναυλίες να ομορφαίνουν τις βόλτες των επισκεπτών και των κατοίκων, που χαίρονταν τη μουσική έτσι απλά περπατώντας και απολαμβάνοντας την τέχνη δίπλα τους (δωρεάν, συγνώμη για την πεζή διευκρίνιση).

Τέλος πριν από τον επίλογο που έλαβε χώρα σήμερα στο Δημαρχείο, είχαμε ήδη κάνει μια αναδρομή στο Φεστιβάλ με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πελοπίδα Μαυρόπουλο. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά, περιμένοντας να απολαύσουμε την επόμενη σύμπραξη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου με μια πολύ αγαπημένη ερμηνεύτρια, αν όλα πάνε όπως σχεδιάζεται (ξέρουμε το όνομα αλλά δεν το λέμε μη σας χαλάσουμε την έκπληξη).
Κλείνοντας ευχόμαστε κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Λουτρακίου να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μέσα και έξω από τα όρια του Δήμου μας.

 

Πηγή: tvtv.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.