ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Δεσμώτης και κατάληψη του Δημαρχείου από τους Εργαζόμενους στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων ( Photos ), έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο

Ο Σύλλογος εργαζομένων στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων αντιστέκεται στα μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση. Τα μέτρα αυτά  οδηγούν στην οικονομική αποδυνάμωση των Δήμων και στην απώλεια θέσεων εργασίας.

Έτσι οι εργαζόμενοι προέβησαν σε κατάληψη όλων των Δημοτικών υπηρεσιών, με εξαίρεση τη λειτουργία ορισμένων με προσωπικό ασφαλείας, όπου κρίθηκε απαραίτητο.

Εξαίρεση δεν αποτέλεσε και ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου, όπου στεγάζεται το ΝΠΔΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

[slideshow]

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων δείχνει να στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και συγκαλεί έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο )  16 Νοεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 6:00 μ.μ.  για συζήτηση και λήψη Απόφασης στο κατωτέρω μοναδικό θέμα  της ημερήσιας διάταξης:
1.Λήψη Απόφασης για τις επιπτώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά  την ψήφιση του ν. 4093/2012, καθότι μετά την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου  Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 – Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του  ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής  2013-2016, θίγονται άμεσα τα συμφέροντα του Δήμου εφόσον προβλέπονται
περικοπές πόρων, απολύσεις εργαζομένων και δημιουργία  «Παρατηρητηρίου» στους Δήμους.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.