ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΚ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ …. Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ 62-57

ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΚ  ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ....  Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ 62-57ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΚ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ …. Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ 62-57
Η ομάδα του Γ. Πετρόπουλου μπήκε δυνατά στον αγώνα και δεν έδινε κανένα δικαίωμα στην ομάδα της Ερμιόνης να αμφισβητήσει τη κυριαρχία της. Έτσι φυσιολογικά το πρώτο ημίχρονο έληξε με προβάδισμα 10 πόντων για την ομάδα του Ποσειδώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα της Ερμιόνης ροκάνιζε συνέχεια το σκορ και από τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου ήταν μπροστά στο σκορ με αποκορύφωμα το +9 στα 4΄ 30΄΄ πριν το τέλος του αγώνα. Σε αυτό το χρονικό σημείο η ομάδα μας με αντεπίθεση διαρκείας και με όπλο της τη πιεστική άμυνα κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά με 7 συνεχόμενες βολές και ένα τρίποντο και να φθάσει στην πολυπόθητη νίκη με 62-57.
Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Γ. Πετρόπουλος)
Αγγελίδης Γ. , Ιωαννίδης Γ. 2 ( 2ασ.) , Παλάζης Λ. (1ασ,1ριμπ) , Σωτηρίου Γ. 10 (3ριμπ,3ασ,4κλ) , Τσιλομελέτης Η.31 (22ριμπ, 7ασ,4κλ,1κοψ,2τριπ) ,Οικονομόπουλος Π. 4(2ασ,2ριμπ),Σακελλαρίου Δ. ,Γιαννουκάκος Σ. 2 (4ριμπ), Τόγιας Χ. (2ριμπ),Στράιντ Α. 13 (10ριμπ,5κλ) , Κατσανέας Κ. , Καζαντζής Α. (3 ριμπ)

 

ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΚ  ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ....  Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ 62-57

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.