Ριζότο με γαρίδες, φυσικά αρωματικά, grappa σβησμένο με γαλλικό ούζο Pernod από τον Γιώργο Μαυρογιαννόπουλο

Μία ακόμα συνταγή με την υπογραφή του Shef Γιώργου Μαυρογιαννόπουλου, εκτελεσμένη από τον Sous — shef του ξενοδοχείου Sikyon, Νίκο Μουστάκα. Δείτε μυστικά για να πετύχετε το σωστό ριζότο και τεχνικές για να το τελειοποιήσετε

Ριζότο με γαρίδες, φυσικά αρωματικά, grappa σβησμένο με γαλλικό ούζο Pernod από τον Γιώργο Μαυρογιαννόπουλο
Εκτέλεση

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.