Ρουμανία: Εκρηκτική τηλεπερσόνα εκβίαζε τον πλαστικό χειρουργό της! (photos)

Ρουμανία: Εκρηκτική τηλεπερσόνα εκβίαζε τον πλαστικό χειρουργό της! (photos)

 
Μία εντυπωσιακή παρουσιάστρια της τηλεόρασης, ένας εκβιασμός, μία σύλληψη και στη μέση εμφυτεύματα στήθους!

Ένας αναμφίβολα εκρηκτικός συνδυασμός, όσο και το μπούστο της τηλεπερσόνας, Oana Zavoranu, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία του εκβιασμού στον πλαστικό χειρουργό της.

Συγκεκριμένα, τον απείλησε ότι θα αποκαλύψει στις Αρχές ότι χρησιμοποιούσε δημόσιες εγκαταστάσεις για ιδιωτικές επεμβάσεις, αν δεν της έκλεινε το στόμα με 7000 λίρες, και μία δωρεάν προσθετική στήθους! Την 7η στην… καριέρα της!

Παράλληλα, υποστήριξε πως θα ξεσκεπάσει «τη μαφία της σιλικόνης» – η οποία πάντως οφείλει σε μεγάλο ποσοστό την «έκρηξή» της στην Oana – πως καρπώνεται κονδύλια για θύματα από εγκαύματα της αισθητικής χειρουργικής.

Κάτι που ισχύει, καθώς πρόσφατα συνελήφθηκε γι΄ αυτό το λόγο ιατρικό προσωπικό από το Βουκουρέστι, ωστόσο (για κακή της τύχη) ο χειρουργός της, Dr Marek Valcu, δεν έχει την παραμικρή σχέση…

«Του έστειλε μήνυμα ότι ήταν δυσαρεστημένη με την τελευταία επέμβαση στο στήθος της», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας, συμπληρώνοντας:

«Ισχυρίστηκε ότι η κλινική του χρησιμοποιούσε τα κεφάλαια που προορίζονταν για εγκαύματα, ωστόσο δεν έχουμε αποδείξεις για κάτι τέτοιο».

Η Oana κανόνισε ραντεβού με τον χειρουργό της, στο οποίο παρέλαβε το ποσό που ζήτησε. Αφού τα μέτρησε, αποχώρησε. Με χειροπέδες…

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/452308/roymania-ekriktiki-tilepersona-ekviaze-ton-plastiko-heiroyrgo-tis-photos#ixzz332Xq1mrV

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.