Σήμερα ο Πανούσης μεταβαίνει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Πανούσης,Τσίπρας,Άρειος Πάγος

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναμένεται να μεταβεί τη Δευτέρα μαζί με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Βασίλη Αλεξανδρή, ο τέως υπουργός προστασίας του πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ «θα δώσω όλα τα στοιχεία αφού το λέει και το Μέγαρο Μαξίμου».

Σημειώνεται πως ο κύριος Πανούσης έκανε λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης και για διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία, σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

Υπογραμμίζεται πως σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έχει ζητήσει την άμεση παραπομπή της υπόθεσης στις εισαγγελικές αρχές ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

Επίσης όπως αποκάλυψε ο κύριος Πανούσης, από την κυβέρνηση επικοινώνησε μαζί του μόνο ο νυν υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας, Μάλιστα δήλωσε άγνοια για την υπόθεση και ρώτησε τον πρώην υπουργό αν χρειάζεται ενίσχυση της ασφάλειας του.

Τέλος, όπως δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα»  ο Γιάννης Πανούσης, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε τηλεφωνήσει στον επί της Δικαιοσύνης συνάδελφό του, κι είχαν τον εξής διάλογο:

-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: (πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης): «Μπήκα στις φυλακές;»
-ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: (υπουργός Δικαιοσύνης) «Οι θεσμικοί…»
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: «Μπήκα εγώ στις φυλακές; Μπήκα χωρίς την άδειά σου και χωρίς τον εισαγγελέα; Μπήκα;»
-ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: «Το Μαξίμου είπε να μη δώσουμε έκταση…»
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: «Χριστιανέ μου, μπήκα στις φυλακές; Αφού δεν μπήκα. Βγες και διέψευσε!». Χωρίς όμως να βγει ποτέ διάψευση…

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.