Σημαντικές εξελίξεις στο Συμβούλιο της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ! Σημαντική πρόταση από επενδυτή έπεσε στο κενό

loutraki thermal spa 1 tvtvΟ Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” Νίκος Λόης προβληματίζεται έντονα για την τύχη του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου γι’ αυτό και περέστη σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λουτρακι ΑΕ.
Εκεί απευθύνθηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ζητώντας τους να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα της καταρακύλας της εταιρείας. Ως μόνη λύση εξέτασε το ενδεχόμενο να βρεθεί επενδυτής. Για να μπορέσει όμως κάποιος να δει σοβαρά μια τέτοια επένδυση θα πρέπει να γνωρίζει τις βασικές προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να προβεί σε αυτό το βήμα.

Έτσι ο κ Λόης ρώτησε να ενημερωθεί για τα εξής στοιχεία:

Μπορεί ή όχι να γίνει απευθείας μίσθωμα ή θα πρέπει να προκύψει κατόπιν διαγωνισμού;

Ποιο είναι το ποσό του μισθώματος με τη διατήρηση των υπαλλήλων;

Ποιο είναι το ποσό χωρίς τους υπαλλήλους;

Για πόσα χρόνια μπορεί να γίνει η μίσθωση του Υδροθεραπευτηρίου;

Όλα αυτά τα στοιχεία θεώρησε απαραίτητο να αποσαφηνιστούν προκειμένου να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ έναντι όλων.

Ο κ Γκιώνης αντιμετώπισε με σκεπτικισμό την παρέμβαση του κ Λόη και τον προέτρεψε να τα πει αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε να τα ακούσει και ο κ Παύλου που δεν ήταν παρόν στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Απομένει να δούμε αύριο τις εξελίξεις.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ Λόης ισχυρίστηκε ότι έχει να προτείνει ενδιαφερόμενο σοβαρό επενδυτή ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει το Υδροθεραπευτήριο να ανακάμψει και να συνεχίσει να λειτουργεί στον Δήμο μας. Φυσικά για να πάρει μια τέτοιου είδους απόφαση ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του και αξίζει εμπιστοσύνης πρέπει να ακούσει τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα προκειμένου να είναι αντικειμενικές οι αποφάσεις του αλλά και οι κινήσεις του Δήμου να χαρακτηριστούν από ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Share

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.