Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο διάδοχος Ροκφέλερ

imageΣκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο διάδοχος Ροκφέλερ

Ο 65χρονος Ρίτσαρντ Ροκφέλερ είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα του, που την Πέμπτη γιόρταζε τα 99α γενέθλιά του. Επέστρεφε στο σπίτι του με το μικρό αεροσκάφος που πιλοτάριζε ο ίδιος, αλλά λίγο μετά την απογείωση το αεροπλάνο χτύπησε σε δέντρo.

Ρίτσαρντ ΡοκφέλερΟ Ρίτσαρντ Ροκφέλερ, ο γιος και διάδοχος του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος του συνετρίβη έξω από αεροδρόμιο κοντά στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 65χρονος Ρίτσαρντ είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα του, που την Πέμπτη γιόρταζε τα 99α γενέθλιά του. Επέστρεφε στο σπίτι του, στην Πολιτεία του Μέιν, με το μικρό αεροσκάφος που πιλοτάριζε ο ίδιος αλλά λίγο μετά την απογείωση το αεροπλάνο χτύπησε σε δέντρα και συνετρίβη, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.«Είναι μια απίστευτη τραγωδία. Η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ. Ο Ρίτσαρντ ήταν ένα πολύ αγαπητό μέλος της οικογένειας. Ήταν πολύ έμπειρος πιλότος, πετούσε επί πολλά χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο πατέρας του Ρίτσαρντ, είναι εγγονός του Τζον Ντ. Ροκφέλερ, του ιδρυτή της Standard Oil, και θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Πηγή:

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.