Στηρίζουμε το Καρναβάλι & Προβάλλουμε τον τόπο μας

Καρναβάλι Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων 2014, tvtv.gr

Αγαπητοί συνδημότες,

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, διατηρώντας ζωντανό το θεσμό του Καρναβαλιού, καλείται αφενός να ανταποκριθεί στις συνθήκες της εποχής και αφετέρου να συνεχίσει την άρτια διοργάνωση του.

Ως καταξιωμένος αποκριάτικος προορισμός, επιθυμεί τη συνεργασία του με όλους τους τοπικούς φορείς και επαγγελματίες, έχοντας ως στόχο μέσα από τον συνδυασμό δράσεων και την οργανωμένη παρουσίαση και προβολή των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών του Δήμου, να αναβαθμίσει τον προορισμό για κάθε επισκέπτη.

Στα πλαίσια της καλύτερης τουριστικής προβολής του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, για το δεκαήμερο (22/2/2014 έως και 3/3/2014), είναι απαραίτητη η συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες της πόλης, για την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Για την υλοποίηση μιας ανταγωνιστικής διαφημιστικής καμπάνιας του προορισμού, προτείνεται κατά τη διάρκεια του ανωτέρου δεκαημέρου, οι επαγγελματίες, να εφαρμόσουν μια πιο ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική στις επιχειρήσεις τους.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην καμπάνια αυτή, θα προμηθευτούν δωρεάν την ειδική σήμανση (λογότυπο σε αυτοκόλλητη μορφή) , το οποίο θα τοποθετηθεί στη βιτρίνα των καταστημάτων τους τις ημέρες του Καρναβαλιού, για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών τους (εγγύηση καλύτερης τιμής).

Οι συμμετέχοντες στην παραπάνω πρόταση, παράλληλα θα προβληθούν δωρεάν μέσα από έναν επαγγελματικό οδηγό της πόλης ο οποίος θα κυκλοφορήσει μαζί με το αποκριάτικο πρόγραμμα, και θα αναφέρει ανταγωνιστικότερες επιλογές που θα έχει ο επισκέπτης, για διασκέδαση, φαγητό, διαμονή & αγορές στα καταστήματα.

Παράλληλα, στο αποκριάτικο πρόγραμμα μπορούν να προβληθούν δωρεάν, όλα τα αποκριάτικα events που θα διοργανώσουν τα καταστήματα ψυχαγωγίας του Δήμου, στην κατεύθυνση της καλύτερης ενημέρωσης των επισκεπτών του.

Το αποκριάτικο διαφημιστικό υλικό, θα κυκλοφορήσει εκτός από ηλεκτρονική μορφή (σε όλη την Ελλάδα) και σε έντυπη, προκειμένου να διατεθεί – εκτός από τα καθιερωμένα σημεία – στα διόδια, στο Μετρό του Συντάγματος και στην Κορινθία.

Με βάση τις παραπάνω πρωτοβουλίες, ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, εκτός από την διαφημιστική υποστήριξη των επαγγελματιών, θα προβεί από πλευράς του και σε πολύ ανταγωνιστική εκπτωτική πολιτική για τους επισκέπτες του Υδροθεραπευτηρίου LoutrakiThermalSpa, κατά τη διάρκεια των παραπάνω ημερομηνιών.

Εκτιμώντας την καλή σας διάθεση και μετά από επαφές με τους εκπροσώπους των φορέων του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, καλείστε όλοι να συμμετάσχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Για την έγκαιρη κατάρτιση και προβολή του παραπάνω αποκριάτικου διαφημιστικού υλικού, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες, να δηλώσουν τις συμμετοχές και ημερομηνίες των events τους, μέχρι και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014.

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

Ιωάννης Κακούρος

Παρακάτω ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Κακούρος μιλάει στις 15 01 2014 στην κάμερα του tvtv.gr για το καρναβάλι .

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z-AlH4l4hzw]

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.