Στο κρατητήριο επειδή είχε “πλούσιο” μπούστο!

imageΟι υπάλληλοι που κάνουν τον έλεγχο στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ σάστισαν με το ύποπτα πλούσιο μπούστο μίας 78χρονης: Η γυναίκα, που είχε δηλώσει ότι είχε πάνω της μόνο 200 δολ., είχε κρύψει στο σουτιέν και σε κάθε είδους εσώρουχό της χαρτονομίσματα που έφταναν συνολικά σε αξία τα 40.000 δολάρια.

Η 78χρονη, που ήταν από τη Φλόριντα, είχε προσπαθήσει να ταξιδέψει με τα χρήματα από τις ΗΠΑ στις Φιλιππίνες. Όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι την ρώτησαν εάν και πόσα μετρητά είχε πάνω της, είπε αρχικά 200 δολ., αλλά έπειτα ανέβασε το ποσό στα 1.200 δολ.

Επειδή αυτό κίνησε τις υποψίες τους, έψαξαν καλύτερα στη βαλίτσα της και βρήκαν 8.000 δολάρια «χύμα» και άλλα 4.977 δολάρια σε κρυφή θήκη που είχε ράψει η ίδια. Αυτά ήδη ξεπερνούσαν το όριο των 10.000 δολ. που θα έπρεπε να δηλωθεί.

Τα πράγματα όμως είχαν και συνέχεια. Κάτω από την μπλούζα που φορούσε, η 78χρονη είχε κρύψει 3.000 δολάρια. Στο σουτιέν της είχε βάλει άλλα 2.000 δολάρια ενώ κάτω από τον κορσέ που φορούσε είχε συνολικά άλλα 21.000 δολ.

Κατά δήλωσή της, η γυναίκα είχε εξασφαλίσει τα λεφτά από την πώληση ακινήτου και ήθελε να τα μεταφέρει σε τράπεζα στις Φιλιππίνες επειδή πίστευε πως εκεί θα ήταν ασφαλέστερα.

Πηγή: in.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.