Στύση-ρεκόρ για 7 εβδομάδες!

Μην το δοκιμάσετε σπίτι: Ένας 22χρονος είχε στύση-ρεκόρ για 7 εβδομάδες!

Η συστηματική σωματική άσκηση όπως αναφέρουν οι επιστημονικές έρευνες συντελεί στην καλή λειτουργία του αντρικού μορίου, αλλά αυτή η είδηση φτάνει την υπερβολή.

Ένας 22χρονος Ιρλανδός λάτρης του mountain bike είχε την άτυχη εμπειρία μιας 7 εβδομάδων στύσης μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του. Όπως δημοσιεύτηκε στην έκδοση του Irish Medical Journey του Ιανουαρίου ο άντρας -τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά- κατά την πτώση του χτύπησε στο τιμόνι του ποδηλάτου του την περιοχή του περινέου και από εκείνη τη στιγμή δεν έχασε την στύση του για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες.

Τότε ο άντρας αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείοDublin’s Tallaght για να λυθεί το πρόβλημά του και οι γιατροί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρωτόγνωρό περιστατικό… Χρειάστηκαν δύο εβδομάδας για να βρουν οι γιατροί λύση καθώς ότι και αν επιχειρούσαν κυρίως με μαλάξεις στην περιοχή είχε επιτυχία μόνο για λίγα λεπτά! Τελικά αποφάσισαν να προβούν σε μια μικρή επέμβαση κατά την οποία έβαλαν ένα ειδικό τζελ μεταξύ της αρτηρίας και της φλέβας για να διακόψουν την ροή αίματος στην περιοχή.

Ο ίδιος δεν δήλωσε κάτι για την εμπειρία του, αλλά το ρεκόρ του σίγουρα δεν το ευχαριστήθηκε καθόλου!

Πηγή: queen.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.