Συγχαρητήρια Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά σε αθλητές που διακρίθηκαν στο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο Σουόνσι μεταξύ αυτών και στον αθλητή Χρ. Κουτούλια που όπως θα θυμάστε είχαμε συναντήσει στο Sport Camp

image​Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε σε Έλληνες αθλητές που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο Σουόνσι, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη Νιαντζίνγκ.

Η πρώτη επιστολή είχε ως αποδέκτες τους Γιώργο Κωστάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν κατηγορίας Τ47, Χρήστο Κουτούλια (Δείτε τη συνέντευξη στο Sport Camp εδώ) για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ίδια κατηγορία και Στράτο Νικολαΐδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη σφαίρα (F20), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ στο Σουόνσι.

«Θερμά συγχαρητήρια για τις σπουδαίες σας διακρίσεις, που εμπνέουν όλους τους Έλληνες. Οι άξιες θαυμασμού επιτυχίες σας και η σκληρή σας δουλειά αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς», τονίζεται στο τηλεγράφημα του πρωθυπουργού.
Ένα δεύτερο συγχαρητήριο τηλεγράφημα απεστάλη στους Έλληνες αθλητές Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο μονό σκιφ στην κωπηλασία και Χρήστο Αποστόλου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην κολύμβηση στο ύπτιο 50μ., στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Νιαντζίνγκ.

«Συγχαρητήρια για τις μεγάλες σας επιτυχίες. Αποδεικνύετε πως το μέλλον του αθλητισμού της Πατρίδας μας διαγράφεται λαμπρό. Με τις σημαντικές διακρίσεις σας χαρίζετε δύναμη κι ελπίδα σε όλους μας. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να συνεχίσετε δυναμικά στο δρόμο της δόξας», αναφέρει το δεύτερο τηλεγράφημα.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.