Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων. Συζητείται και το θέμα της αξιοποίησης του Κολυμβητηρίου Λουτρακίου από ιδιώτες


Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 6η   Απριλίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 4:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη Απόφασης, στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση προϋπολογισμού, έτους 2012, του ν.π.δ.δ. Δήμου μας “Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων «ΜΕΡΙΜΝΑ»”.

2.Εξέταση αιτήματος ατόμων, Συλλόγων & Επιχειρηματιών Δήμου για άμεση λειτουργία του ανοιχτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου.

3.Χορήγηση ή μη αδειών εμφιάλωσης & εμπορίας νερού, για το 2012.

 

4.Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης Αγ. Θεοδώρων.

5.Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) έργου “Αγροτική οδοποιία Λουτρακίου – Περαχώρας” (αρ. μελ. 44/2011)

Κοινοποίηση:                                                           Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

1.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα

του Δήμου

2.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαράλαμπο

(με την παράκληση να ενημερώσει και

τους λοιπούς αιτούντες αναφορικά

με το 2ο θέμα)                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Γεώργιος

Share

3 Comments

  1. Εδώ ο Καραβούλης διαφημίζει το κολυμβητήριο στο site του Sport Camp τι να συζητήσουν; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

  2. Έπρεπε δηλαδή να ρωτήσει ο Γκιώνης τι συζήτησαν την προηγούμενη Δευτέρα στο δημαρχείο για να φέρουν το θέμα του κολυμβητηρίου στο δημοτικό συμβούλιο; Αλλιώς τι κρυφά θα τα κανόνιζαν; Όλα στο φως!

  3. ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.