ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και νυν Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος ΚΑΚΑΒΑΣ: Τι τον εξανάγκασε να προβεί σε ανεξαρτητοποίηση, τι λέει για τους μυστικοσυμβούλους, τον Δήμαρχο και για τα σχέδιά του

ΜικρογραφίαΟ πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και νυν Ανεξάρτητος Δημοτικός  Σύμβουλος Γιώργος Κακαβάς σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ακολουθεί το αρχείο που μεταδόθηκε στον Lradio στους 87.5, στην εκπομπή “cafe Ελληνικόν” του Κώστα Αντωνίου. Πρόκειται για μια συνέντευξη που δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από την παραίτηση του κ Κακαβά από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ και την ανεξαρτητοποίησή του. Τι τον εξανάγκασε να προβεί σε ανεξαρτητοποίηση, αν είχε ενημερώσει τον κ Δήμαρχο για την πρόθεσή του να παραιτηθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί, αν έκανε κινήσεις ο Δήμαρχος για να τον κρατήσει.

Τι λέει για τη Λουτράκι ΑΕ και την παραίτησή του από τη Λουτράκι ΑΕ.

Τι λέει για την πορεία του Δημάρχου και τους μυστικοσυμβούλους;

Γνωρίζοντας την προσήλωση του πρώην Προέδρου στην νομιμότητα, τον ρωτήσαμε για το κολυμβητήριο και την χωρίς άδεια αξιοποίησή του, αλλά και για το θέμα της μαρίνας της Μαυρολίμνης καθώς και για την καθυστέρηση στη λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας με τα προβλήματα που επέφερε σε επιχειρηματίες της περιοχής.

Ποια είναι η άποψη του Γ. Κακαβά για το εξασθενές χρώμιο στο νερό του Σχίνου και γενικότερα;

Και το πιο ενδιαφέρον: Ποια είναι τα επόμενα βήματα του Ανεξάρτητου πλέον Δημοτικού Συμβούλου Γ. Κακαβά, τι πρέπει να έχει ο Δήμαρχος που θα τον “κερδίσει” στην παράταξή του  και πως βλέπει εν γένει το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

[youtube=http://youtu.be/HImG3oYV7JY]

Share

4 Comments

  1. Λιγο πριν τελειώσουν τα 2 χρόνια της θητείας τελείωσε η υπομονή σου αγαπητέ Στρατηγέ

  2. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ Κ. ΠΑΥΛΟΥ!!!!ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ!!!!

  3. Από κει ξεκίνησε εκεί θα επιστρέψει αφού δεν μπόρεσε να περάσει αυτά που ήθελε. Αλλά γιατί δεν απαντάει ξεκάθαρα στον λουτρακιώτικο λαό τι τον έκανε να φύγει. Αυτά τώρα που λέει είναι στάχτη στα μάτια,την αλήθεια την κρύβει επιμελώς. Ο άμεμπτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.