Απόφαση ΟΣΕΤΥΠ: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο Καζίνο μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου

imageΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

(πρώην Ο.Ε.Σ.Ι.Κ.) Θέμα: «ΚΗΡΥΞΗ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΕΤΥΠ, κατά τη συνεδρίαση της 16ηςΙουνίου 2014, μετά από αίτημα μελών του ΔΣ και Σωματείων  – Μελών της ΟΣΕΤΥΠ –  αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη νέας 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, με έναρξη την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 στις 12 τα μεσάνυχτα και λήξη την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 στις 12 τα μεσάνυχτα, με τ’ ακόλουθα αιτήματα:

ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝAΔΕΛΦΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ,  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥ.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΖΙΝΟ.

ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΡΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ – ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ – ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

ΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΖΙΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΔΙΚΩΣ ΣΕ «ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ» ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ), ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος​Ο Γεν. Γραμματέα

Ιωάννης Λογοθέτης Δημ. Καραγεωργόπουλος

 

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.