Σ. Βούλτεψη: «Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ»

image«Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ», ήταν το πρώτο σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη για την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.

«Εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του τζάμπα» μοίρασε δωρεάν ρεύμα, μισθούς, συντάξεις, σπίτια, χάρισε δάνεια, ίδρυσε τράπεζες, πρόσθεσε.

«Και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας. Βροχή έπεσαν σήμερα τα δισεκατομμύρια από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης», είπε η κυρία Βούλτεψη.

Η Σ.Βούλτεψη μίλησε για υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού, ενώ κατέληξε «είναι πια σίγουρο πως αυτός ο μάγος θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές».

Η δήλωση της Σ.Βούλτεψη

«Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ.

»Εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα», μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων.

» Χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, «γέννησε» εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

» Βροχή έπεσαν σήμερα τα δισεκατομμύρια από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

» Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε 9 δις ευρώ για τον πρώτο χρόνο, την ώρα που είναι βέβαιο ότι με το απατηλό «πρόγραμμά» του θα έχουμε φύγει από το ευρώ.

» Υποτιμώντας τη μνήμη και τη νοημοσύνη του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως έχει για αρχηγό κάποιο μάγο.

» Με τη διαφορά ότι είναι πια σίγουρο πως αυτός ο μάγος θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές!»

Πηγή:in.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.