Τέλος εποχής για το θρυλικό συγκρότημα AC/DC;

Τέλος εποχής για το θρυλικό συγκρότημα AC/DC;

Σοβαρά άρρωστος είναι ο 61χρονος κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος AC/DC, Μάλκολμ Γιανγκ όπως δήλωσε σήμερα στενός φίλος του, προσθέτοντας πως δε θα μπορέσει να συμμετάσχει ξανά σε συναυλίες.

Ο Μαρκ Γκαμπλ, δήλωσε πως ο ιδρυτής του πιο επιτυχημένου ροκ συγκροτήματος της Αυστραλίας, είναι σωματικά αδύνατον να τραγουδήσει ξανά μπροστά σε κοινό αλλά ούτε και να συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις.

Τα σχόλια αυτά έρχονται μόλις μία μέρα μετά τις φήμες πως το συγκρότημα «βγαίνει» πλέον σε σύνταξη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ABC, ο Μαρκ Γκαμπλ, επιβεβαίωσε πως ο Μάλκολμ είναι άρρωστος και πως είναι απίθανο η μπάντα να παίξει ξανά μαζί.

«Από όσα καταλαβαίνω, και έχει ήδη επιβεβαιωθεί εν μέρει από το γιο του Ρος, ο Μάλκολμ δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει ποτέ ξανά» δήλωσε. «Δεν είναι μόνο πως δεν είναι καλά, αλλά είναι και αρκετά σοβαρά. Σίγουρα δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει ξανά. Πιθανότατα δε θα μπορέσει να συμμετάσχει και σε ηχογραφήσεις».

Πρόσθεσε πως η ασθένεια του Γιανγκ δε σημαίνει απαραίτητα πως η μπάντα θα σταματήσει τα σχέδιά της για την περιοδεία της 40ης επετείου αλλά και από την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ μετά το Black Ice του 2008.

«Υπήρξαν εικασίες πως το συγκρότημα είχε κάνει μια σιωπηλή συμφωνία πως αν κάποιο μέλος του δεν ήταν σε θέση να τραγουδήσει, τότε η μπάντα θα διαλυόταν. Ωστόσο, ο γιος του Άλεξ Γιανγκ, Στίβι, αντικατέστησε τον Μάλκολμ πριν από μερικά χρόνια σε μια περιοδεία και κανείς δεν κατάλαβε τη διαφορά» δήλωσε ο Μαρκ Γκαμπλ.

Πηγή: Daily Mail

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.