Ταριχευμένη 84χρονη στο Παγκράτι. Η λύση του μυστηρίου.

imageΈγκλημα; Αρρωστημένη αγάπη; Ή μια φρικιαστική ιστορία; Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα την πλήρη αλήθεια για την 49χρονη χημικό, η οποία αποφάσισε να εξασκήσει τα… μυστικά του επαγγέλματός της στη νεκρή μητέρα της.

Η υπόθεση είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει υλικό για σενάρια τύπου «Κόκκινος Κύκλος». Η 49χρονη από το Παγκράτι σκότωσε τη μητέρα της και μετά τη βαλσάμωσε; Η άτυχη 84χρονη πέθανε από φυσικά αίτια και η κόρη της την «μουμιοποίησε» μετά για να την κρατήσει δίπλα της για πάντα; Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι την είχε για δύο χρόνια σε αυτή την κατάσταση και συνεπώς δεν επρόκειτο για μία αντίδραση της στιγμής, αλλά ενδεχομένως για κάτι προμελετημένο και συνειδητό, ενώ εισέπραττε κανονικά τη σύνταξή της.

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, πρόκειται για μία 49χρονη χημικό, η οποία είχε τη γνώση να μουμιοποιήσει την 84χρονη μητέρα της, προκειμένου -όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς- να μην της… φύγει.

Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι η 49χρονη είχε κρύψει το πτώμα της ηλικιωμένης μητέρας της μέσα σε μπαούλο αφού πρώτα το τύλιξε με μουσαμά αντιηλιακής προστασίας για τα αυτοκίνητα, προκειμένου να μην καταλάβει κανείς από τους επισκέπτες και τους γείτονες τι είχε κάνει! Μάλιστα, το πτώμα ήταν και στεγανοποιημένο με ταινία για να μην μυρίσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη γυναίκα ζούσε για χρόνια στη Γαλλία μαζί με την μητέρα της που είχε γεννηθεί το 1928. Η κόρη εργαζόταν ως χημικός σε γνωστή εταιρεία καλλυντικών και η μητέρα ως νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο.

Οι δύο τους επέστρεψαν στην Ελλάδα το 2010 αλλά δύο χρόνια μετά, το 2012 η 84χρονη μητέρα της απεβίωσε, πιθανώς από παθολογικά αίτια, καθώς οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το πτώμα δεν φέρει σημάδια από εγκληματική ενέργεια.

Έκτοτε η κόρη και αφού πρώτα ταρίχευσε τη μητέρα της, έφυγε από το διαμέρισμα στο Παγκράτι και ζούσε σε δωμάτειο ξενοδοχείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρώσταγε ενοίκια στον ιδιοκτήτη και δεν του έδινε τα κλειδιά, ενώ σε όσους ρώταγαν για την μητέρα της έλεγε ότι είναι κατάκοιτη και εκείνη την φροντίζει δικαιολογώντας έτσι τις συχνές επισκέψεις αλλά και την απουσία της τα βράδια από το σπίτι.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους ο ιδιοκτήτης κίνησε τη διαδικασία έξωσης και όλα ήρθαν στο φως όταν την Πέμπτη, παρουσία δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή μπήκε να καταγράψει τα έπιπλα του διαμερίσματος για να προβεί στην έξωση. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που αντίκρισε ανοίγοντας το μπαούλο. Όπως είναι φυσικό, αμέσως κάλεσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, ενώ ο ιδιοκτήτης ζήτησε τηλεφωνικά από την 49χρονη να μεταβεί επειγόντως στο διαμέρισμα.

Όταν της είπαν για το πτώμα, η 49χρονη έκανε πως δεν κατάλαβε, ενώ σε ερώτηση γιατί το έκανε αυτό στη μητέρα της, είπε μέσα σε εμφανή ταραχή και σαν να μην έχει συναίσθηση ότι το έκανε «για να μην της φύγει».

Η 49χρονη έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.