Τα 10 μυστικά γοητείας της κάθε Γαλλίδας

imageΟι κοινωνιολόγοι και οι ανθρωπολόγοι μάλλον θα δυσκολευόντουσαν να πουν το γιατί. Όμως οι γαλλίδες μοιάζουν να έχουν έναν έμφυτο στιλ το οποίο δεν μένει στα ρούχα και τα αξεσουάρ αλλά αγγίζει και τον τρόπο της ζωής τους.

1.Χρειάζεται να μάθουμε να δένουμε ένα μαντίλι με τον σωστό τρόπο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το τι μπορούν να κάνουν οι γαλλίδες με ένα κομμάτι ύφασμα. Τσεκάρετε τα σχετικά video tutorials στο διαδίκτυο.

2.Κανόνας απαράβατος για τις γαλλίδες είναι πως δεν φορούν τις φόρμες τους για να βγουν. Αν και έχουν άρει την απαγόρευση των τζιν -ευτυχώς- οι γαλλίδες δεν περνάνε ποτέ το κατώφλι τους φορώντας κάτι με το οποίο θα μπορούσαν να κοιμηθούν ή να περάσουν μια βραδιά στον καναπέ. Και αυτό γιατί το θεωρούν βάρβαρο και αγενές να παρουσιάσουν τον εαυτό τους στον κόσμο με αυτόν τον τρόπο.

3.Αν και οι Γαλλίδες πίνουν κρασί, καπνίζουν και έχουν τα καλύτερα γλυκά στον κόσμο, δεν παχαίνουν, όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε και το πρόσφατο best seller Γιατί οι γαλλίδες δεν παχαίνουν. Αυτό συμβαίνει γιατί τρώνε μικρές μερίδες και προσθέτουν το 1/3 ζάχαρης απ’ ότι εμείς οι υπόλοιποι στο φαγητό τους. Επίσης ακόμη και όταν παρεκτραπούν λίγο, δεν κατρακυλούν στην οδό της υπερβολής αλλά επιστρέφουν γρήγορα στις μετρημένες του συνήθειες.

4. Φορούν πάντα αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπο και την προσωπικότητα τους και δεν στριμώχνονται με το ζόρι μέσα σε ρούχα μόνο και μόνο γιατί είναι της μόδας. Ταυτόχρονα έχουν τον τρόπο να υποστηρίζουν ανάλογα κάθε ρούχο που φορούν.

5.Αποδέχονται με χαμόγελο, γοητεία και ευγένεια τα κοπλιμέντα και δεν τα θεωρούν σεξουαλική παρενόχληση.

6.Ξέρουν πώς να μην δείχνουν στρεσαρισμένες και νευρωτικές. Δεν θα τις ακούσετε ποτέ να μιλούν για το πόσο φοβούνται μην τις εγκαταλείψει και πάλι κάποιος ή για το τι πέρασαν σαν παιδιά.

7.Δεν μιλούν για την προσωπική τους ζωή και δεν ανοίγονται αμέσως μόλις γνωρίσουν κάποιον αλλά φροντίζουν να το κάνουν σταδιακά, με μέτρο και με τακτική.

8.Όταν λένε ψέματα ή απατούν μια γαλλίδα εκείνη στην αρχή φωνάζει, στην συνέχεια λέει ό,τι ακριβώς σκέφτεται και αμέσως μετά αφήνει το γεγονός πίσω της. Δεν πισωγυρίζει, δεν κατασκοπεύει, δεν κλαίει, δεν παρακαλάει, δεν κάνει οτιδήποτε για να τον κάνει να γυρίσει πίσω.

9.Οι Γαλλίδες δεν είναι drama queens. Αντί να ξεδιπλώσουν το δράμα τους προτιμούν να πάνε για καφέ ή για ψώνια.

10.Οι Γαλλίδες δεν φοβούνται να γεράσουν και ξέρουν πάντα να δείχνουν με τον πιο γοητευτικό και αριστοκρατικό τρόπο την ηλικία τους.

Πηγή: MarieClaire.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.