Τζιν παντελόνι κατά της κυτταρίτιδας!

Στο μέλλον, οι γυναίκες θα χαμογελούν ευτυχισμένες στη σκέψη του και οι άνδρες θα πίνουν νερό στο όνομά του.
Τουλάχιστον αν αποδειχθεί ότι ο Αλεξάντρε Χέρτσοβιτς κατασκεύασε αυτό που ισχυρίζεται: το τζιν που καταπολεμά την κυτταρίτιδα…
Ο σχεδιαστής  παρουσίασε σε επίδειξη μόδας στη Βραζιλία το «παντελόνι ομορφιάς» όπως το ονομάζει. Το τζιν, το οποίο αποτρέπει τη δημιουργία του μεγαλύτερου γυναικείου εχθρού.
Οπως ισχυρίζεται ο Χέρτσοβιτς, το παντελόνι του αξιοποιεί τη θερμότητα του σώματος και τη μετατρέπει σε υπέρυθρες ακτίνες, οι οποίες διεγείρουν τις περιοχές που «κινδυνεύουν» περισσότερο να αποκτήσουν την περίφημη όψη φλοιού πορτοκαλιού.
Ο σχεδιαστής χρειάστηκε να δουλέψει σε αυτό το πρότζεκτ επί πέντε χρόνια και ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα της δημιουργίας του. Αγνωστο παραμένει όμως το πότε θα διατεθεί στην αγορά το θαυματουργό ρούχο.
Σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είναι ο πρώτος σχεδιαστής που ασχολείται με το θέμα. Το 2004 η Miss Sixty είχε παρουσιάσει μία κολεξιόν τζιν, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να «σβήσουν» την κυτταρίτιδα, χάρη στην περιεκτικότητα ρετινόλης στο ύφασμα.
Ενα χρόνο αργότερα όμως η κολεξιόν αποσύρθηκε.

Πηγή: aniwthoi.net

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.