Την πάντρεψαν με το ζόρι, όταν ήταν 11 ΜΗΝΩΝ κατάφερε να χωρίσει μετά από 18 χρόνια

Την πάντρεψαν με το ζόρι, κατάφερε να χωρίσει μετά από 18 χρόνια [εικόνες] Την είχαν παντρέψει όταν ήταν μόλις 11 μηνών βρέφος με ένα αγόρι εννέα ετών. Η Σανταντέβι Μεγκβάλ είναι σήμερα 19 ετών και μετά από πολύ κόπο κατάφερε να πάρει διαζύγιο.

Η περιοχή του Ρατζαστάν στην Ινδία είναι γνωστή για τους γάμους μεταξύ μικρών παιδιών. Ο γάμος της Σανταντέβι Μεγκβάλ σε ηλικία μόλις 11 μηνών με τον 9χρονο τότε Σαανβάλ Ραμ με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Πριν από δυο χρόνια η Σανταντέβι αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στον γάμο της, υποχρεώθηκε σύμφωνα με τους νόμους της χώρας να καταβάλει το ποσό των 20.000 ευρώ ενώ παράλληλα ήταν υποχρεωμένη να εγκαταλείψει την περιοχή της, πράμα αδύνατον για την νεαρή Ινδή.

Το διαζύγιο βγήκε τελικά την Τρίτη, μετά από αρκετό κόπο και τα χρήματα που μάζεψαν οι φίλοι της 19χρονης αλλά και με τη βοήθεια των ειδικών οργανώσεων για την προστασία των γυναικείων δικαιωμάτων. «Δεν επρόκειτο να τα παρατήσω» δήλωσε η ίδια, λέγοντας παράλληλα ότι «αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της». Όνειρό της πλέον είναι να γίνει δασκάλα, κάτι που της απαγόρευσε ο πρώην σύζυγός της.

Πηγή:   iefimerida.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.