Την Παρασκευή Συνεδρίαση Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λ- Π Γ. Μπάκος πιο Epikairos από ποτέ εξαπολύει ανοιχτή επίθεση στον Δήμαρχο:... Ο δήμαρχος έχει αγνοήσει παντελώς όλους τους θεσμούς και λειτουργεί χρυσαυγικά με μυστικοσύμβουλους και άσχετους...φαίνεται ότι όπου δεν υπάρχει ιδιοτέλεια δεν υπάρχει και δράσηΠαρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 21η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Απολογισμός πεπραγμένων διετίας( 2011-2012) της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.
Γνωμοδότηση επί της επιβολής τελών και δικαιωμάτων για το έτος 2013.
Περί χορήγησης ή μη στους αιτούντες Παντελέου Κωνσταντίνο του Παύλου και Φάνη Γεώργιο του Ιωάννη προέγκρισης συναινέσεως του Δήμου για την έκδοση άδειας εκμεταλλεύσεως και διαθέσεως στο εμπόριο του φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου.
Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ της Σ.ΝΤΑΝΤΟΥΛΗΣ- Κ. ΜΥΛΩΝΑΣ Α. ΑΕ επί της Λ. Κατσώνη & Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος –ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ – της ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ- ΠΑΡΛΑΜΑΣ Ε.Π.Ε. επί της οδού Ιάσωνος 4 στο Λουτράκι.
Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος –ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ της KOVACHEVA DEL & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε. επί της οδού Γ. Λέκκα 46 στο Λουτράκι.

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.