Το επίθετο του Χάρη Ρώμα δεν είναι το αληθινό του, όλη η ιστορία που αποκάλυψε

χαρης ρω μας επιθετοΓια την υποκριτική, την μεγαλύτερη επανάσταση της ζωής του, το καινούργιο σίριαλ που έχει γράψει και δώσει στον ΑΝΤ1, το οποίο έχει παγώσει, αλλά και για το αν του κάνουν κακό οι τόσες επαναλήψεις μίλησε ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Λόγω της ενασχόλησής του με την υποκριτική έκανε την μεγαλύτερη επανάσταση της ζωής του: «Ναι. Μάλωσα πολύ με τους γονείς μου τότε. Θα έλεγα πλέον ότι η μητέρα μου είναι περήφανη. Ο πατέρας μου δε ζει πια. Μου είπε απαγορεύσει να χρησιμοποιώ το όνομα του. Έκανα καριέρα με το επίθετο της μητέρας μου. Και αυτό βέβαια το “πλήρωσε” κατά κάποιον τρόπο λίγο πριν πεθάνει. Είχα γίνει ήδη πολύ γνωστός στο πανελλήνιο και όσοι τον έβλεπαν τον αποκαλούσαν “κύριε Ρώμα”».

Αναφερόμενος στο καινούργιο του σίριαλ που έχει δώσει στον ΑΝΤ1, το οποίο έχει παγώσει, δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Δεν το έδωσα. Μου το ζήτησαν. Έχει παγώσει και δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια να το ξεπαγώσω γιατί στην πορεία έχω πειστεί ότι το σύμπαν ή ο Θεός μας δίνει σημάδια. Δεν προχώρησε τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε δεδομένων των τεράστιων επιτυχιών και των επαναλήψεων από τις οποίες ο ΑΝΤ1 εισπράττει ακόμη πολλά λεφτά από τις τηλεθεάσεις».

Τέλος, απάντησε και στο αν του κακό οι τόσες επαναλήψεις: «Δεν μου κάνουν κανένα κακό. Με έχουν κρατήσει ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου, γιατί κατάφερα να είμαι ο πιο διαχρονικός ηθοποιός της τηλεοπτικής ιστορίας. Δεν μου έκαναν κακό επειδή η τηλεόραση δεν είναι το κέντρο της ζωής μου. Αντίθετα μου επισήμαναν ότι δεν πρέπει να επιμένω μόνο σε αυτό το μέσο».

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.