Το μηχανογραφικό δελτίο των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2015

mixanografiko_800843186-600x334Σ​​τη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Παιδείας το μηχανογραφικό δελτίο που θα συμπληρώσουν όσοι συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2015.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στα Λύκειά τους μετά τις 15 Ιουνίου και κατόπιν ενημέρωσης προκειμένου να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που θα τους επιτρέψει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Όσον αφορά τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση, θα πρέπει μετά τις 15 Ιουνίου θα έρθουν σε επαφή με το Λύκειό τους, ώστε να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και στην πορεία να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Υπενθυμίζεται ότι:
δικαίωμα για το 10% των θέσεων έχουν όσοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ ή των ημερήσιων ΕΠΑΛ τα έτη 2013 ή 2014, διεκδικώντας το αντίστοιχο ποσοστό θέσεων (40% για το 2013 και 60% για το 2014).
όσοι απόφοιτοι είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά σε ειδικό μάθημα ή στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ, αλλά συνυπολογίζονται τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.

Δείτε ΕΔΩ το μηχανογραφικό δελτίο για τα ΓΕΛgel.pdfgel.pdf
Δείτε ΕΔΩ το μηχανογραφικό δελτίο για τα ΕΠΑΛepal.pdfepal.pdf

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.