Το όραμα της χώρας μας έτσι όπως πάμε, παίρνει 55.000 ευρώ από κρατικά επιδόματα!

Το όραμα της χώρας μας έτσι όπως πάμε, παίρνει 55.000 ευρώ από κρατικά επιδόματα!Μπορεί οι τσάντες του Mulberry να είναι πανάκριβες και από τις αγαπημένες των σταρ του Χόλυγουντ, όμως η τιμή τους δεν είναι απαγορευτική για την Τσέριλ Προύνταμ!Η εγκυμονούσα στο 12ο παιδί της, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο, λαμβάνει ετησίως 39.000 βρετανικές λίρες δηλαδή περίπου 55.000 ευρώ από κρατικά επιδόματα!!!

Η Τσέριλ μαζί με τον σύζυγό της Ροντ εθεάθησαν με κάποια από τα παιδιά τους έξω από το κεντρικό και υπερπολυτελές κατάστημα του οίκου Mulberry στο ανατολικό Λονδίνο με τσάντες του καταστήματος.

Σύμφωνα με την Dailymail δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια, από το Κεντ επισκέπτεται ένα ακριβό πολυκατάστημα για τις αγορές της.

Η βρετανική εφημερίδα τονίζει ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ψώνισαν αλλά ενδεικτικά αναφέρει τις τιμές των προϊόντων: μία μικρή τσάντα Mulberry ξεκινά από 385 ευρώ, ένα πορτοφόλι από 400 ευρώ και μια κλασική τσάντα ώμου από 1.250 ευρώ.

Πέρσι η οικογένεια έκανε διακοπές και ξόδεψε κοντά στις 10.000 ευρώ. Η Τσέριλ μιλώντας στο περιοδικό Closer είχε πει: «Δεν νιώθω άσχημα που χρησιμοποιώ τα χρήματα των φορολογούμενων».

«Λαμβάνω περισσότερα επιδόματα με κάθε παιδί που κάνω, οπότε μπορώ να ανταπεξέλθω στα πολλά έξοδα που έχει μια πολυμελής οικογένεια», είπε η πολύτεκνη μητέρα η οποία δεν λέει όχι στο να κάνει κι άλλα παιδιά.

Η οικογένεια εκτός από τα κρατικά επιδόματα έχει και τον μισθό του πατέρα, ο οποίος δουλεύει ντελίβερι και βγάζει το μήνα περίπου 2.500 ευρώ.

Η οικογένεια ζει σε μια μονοκατοικία με πέντε κρεβατοκάμαρες στο Λονδίνο και σύντομα θα μετακομίσει σε σπίτι με επτά υπνοδωμάτια.

Πηγή: star.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.