Τραγωδία στην Πάρο.“Χτενίζουν” Πάρο – Νάξο για να βρουν τους δολοφόνους

“Χτενίζουν” Πάρο - Νάξο για να βρουν τους δολοφόνουςΕξονυχιστικοί έλεγχοι απ’ άκρη σε άκρη στα δύο νησιά ώστε να εντοπιστούν αυτοί που σκότωσαν τον Δ. Μίχα.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πάρος, μετά τη δολοφονία του Δ. Μίχα που επιχείρησε να κυνηγήσει τους ληστές της τράπεζας στη Νάουσα και έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Πάρο:

Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, η Πάρος γίνεται το επίκεντρο της επικαιρότητας. Και πάλι, με αφορμή μια τραγωδία.

Ένας αθώος άνθρωπος, ένας απλός πολίτης βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστές ενός υποκαταστήματος τράπεζας. Τους καταδίωξε και το πλήρωσε με την ίδια τη ζωή του.

08:20 το πρωί της Παρασκευής, τρεις ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Alpha Bank. Με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους εργαζόμενους και τους ανάγκασαν αν τους δώσουν όσα λεφτά είχαν. 

Βγαίνοντας από την τράπεζα, έγινε το κακό.
Οι υπάλληλοι της τράπεζας βγήκαν φωνάζοντας “μας λήστεψαν, πιάστε τους! Μας λήστεψαν, πιάστε τους!”. Και τότε, το θύμα, ο άτυχος Δ.Μ. που βρισκόταν στην πιάτσα των ταξί που βρίσκεται κοντά στην τράπεζα, έτρεξε πίσω τους πεζός. Αλλά εκείνοι ήταν αποφασισμένοι για όλα. Και αδίστακτοι. Τον πυροβόλησαν τρεις φορές και τον σκότωσαν.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας του νησιού, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως δήλωσε στο NewsΙt ο δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο της ληστείας με αυτοκίνητο, το οποίο λίγη ώρα μετά το βρήκε η αστυνομία εγκαταλελειμμένο και καμένο στην περιοχή Αμπελάς.

Το θύμα ήταν πολύ αγαπητός στην Πάρο. Ήταν παντρεμένος με τη μια από τις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού.

Αμέσως υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Το λιμάνι της Παροικιάς έκλεισε, το λιμενικό άρχισε να «σαρώνει» τη θαλάσσια περιοχή και οι αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» το νησί.

Αυτό που θέλουν να προλάβουν είναι να μη διαφύγουν οι δράστες με φουσκωτό. Υπάρχουν όμως φόβοι ότι οι ληστές έχουν ήδη εγκαταλείψει το νησί, αφού η περιοχή όπου έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής είναι στην πλευρά του νησιού που “βλέπει” προς τη Νάξο.

Πηγή: Newsit.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.