Τώρα τρώνε Σαμαράς – Μιχαλολιάκος σε γνωστό ουζερί του Πειραιά. Τι τρώνε και τι λένε

Συνάντηση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου στον ΠειραιάΤα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη του Πειραιά, το θέμα των παραχωρήσεων των εκτάσεων που ανήκουν στον δήμο και οι επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, θα βρεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συνάντησης που έχει αυτή την ώρα ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σε γνωστό εστιατόριο στο Πασαλιμάνι.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε ερώτηση νωρίτερα σήμερα για το αν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, είπε ότι αυτήν τη στιγμή δεν θα ήθελε να ανακοινώσει κάτι επισήμως και να βάλει την πόλη σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

«Το αν θα είμαι υποψήφιος θα το πω εγώ και όχι τα κόμματα», είπε και τόνισε ότι «κόμμα μου είναι ο Πειραιάς».

Σε αυτό το σημείο δήλωσε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει τελικά ένα τέλος στην τόσο ασφυκτική κομματικοποίηση των τοπικών κοινωνιών.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του αντιδημάρχου Γιάννη Μελά, ο οποίος ήταν στον συνδυασμό του, είπε ότι σέβεται το δικαίωμα του καθενός να θέτει τη φιλοδοξία του στην κρίση των πολιτών, αλλά και το δικαίωμα των κομμάτων, όσο και αν έχουν αποδυναμωθεί και αποσυνδεθεί από την ίδια την κοινωνία, να θέλουν να επιβάλουν δημάρχους. Και πρόσθεσε ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας θέλει επειγόντως επανίδρυση για να ξανασυνδεθεί με την κοινωνία και τις νέες γενιές.

Τόπος συνάντησης το περίφημο ουζερί Belle Amie. Στο πατάρι λοιπόν η παρέα απολαμβάνει εκλεκτούς μεζέδες όπως:

– Μαρινάρισμενο λαβράκι

– Ντολμαδάκια

– Τσιροσαλάτα

– Μπακαλιάρος στη λαδόκολα

– Αργοψημένο λιθρίνι σε μυστική συνταγή

– Τσιγαριαστά χόρτα

Σαμαρας Μιχαλολιακος 1 Σαμαρας Μιχαλολιακος 2

Ο Αντώνης Σαμαράς επιστρατεύτηκε προκειμένου να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις, που έχουν προκληθεί από τα γαλάζια σχίσματα σε μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας εν όψει Αυτοδιοικητικών εκλογών. Το γεύμα Σαμαρά – Μιχαλολιάκου θεωρείται μία κίνηση έμπρακτης στήριξης του νυν Δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου έναντι της αντάρτικης υποψηφιότητας του Γιάννη Μελά, που στηρίζεται από τους ΑΝΕΛ.

Πηγή: ethnos.gr
Πηγή: newsit.gr
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.