Φίλεψέ τους: Η διαφήμιση είναι τέχνη η Aegean το γνωρίζει και αξιοποιεί τα social media !!!

Aegean: Ενέργεια «φίλεψέ τους» για τους ξένους τουρίστες που επέλεξαν Ελλάδα

Aegean: Ενέργεια «φίλεψέ τους» για τους ξένους τουρίστες που επέλεξαν Ελλάδα

Την ενέργεια «Φίλεψέ τους» δημιουργεί η Aegean, θέλοντας να ευχαριστήσει, μέσα από κάθε Έλληνα, τους ξένους επισκέπτες της Ελλάδας, με ένα κομμάτι της χώρας μας.

Όσοι Έλληνες επιθυμούν να συμμετέχουν στην ενέργεια, πρέπει να μπουν στη σχετική ιστοσελίδα και ακολουθώντας τη διαδικασία να διαλέξουν πτήση, θέση και δώρο, να διαμορφώσουν την προσωποποιημένη κάρτα τους με μια ευχή και στη συνέχεια οι άνθρωποι της AEGEAN θα αναλάβουν να το παραδώσουν για λογαριασμό τους.

Πάνω από 1.000 ξένοι επισκέπτες που θα επιστρέψουν στη χώρα τους με την AEGEAN από τις 19 Σεπτέμβρη και για τις τρεις ερχόμενες εβδομάδες, ίσως βρουν στη θέση του καθίσματος τους μέσα στα αεροσκάφη μία έκπληξη από κάποιον συμμετέχοντα που μαζί με την AEGEAN τους ευχαριστεί για την επίσκεψη στην Ελλάδα και τους «φιλεύει» με προϊόντα από την ελληνική γη.

Όσοι ξένοι επισκέπτες θελήσουν να ευχαριστήσουν τους αποστολείς των δώρων τους θα μπορέσουν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το #aGiftFromGreece και γεμίζοντας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με εικόνες από τις έμπρακτες ευχαριστίες και τα φιλέματα των Ελλήνων.

Τα φιλέματα που δημιούργησε η AEGEAN αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς αλλά και δημιουργούς από κάθε γωνιά της χώρας περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα όπως παξιμάδι λαδιού, ρίγανη, παστέλι με μαστίχα Χίου, αρωματικό τσάι, βότανα, φιστίκια Αιγίνης, ελληνικό καφέ, μαντολάτο καθώς και αναμνηστικά της χώρας μας, μοιράζοντας γεύση από Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

[facebox]

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.