Χώρισαν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Νατάσα Καλογρίδη

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη.
Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για περίπου τρία χρόνια, όμως εδώ και αρκετό καιρό αποφάσισαν να χωρίσουν. Την είδηση του χωρισμού τους έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι». Μάλιστα, το τέλος έχει έρθει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά γνωστό έγινε μόλις τώρα. 

«Δεν είναι μαζί πια… Δεν είναι μαζί εδώ και καιρό απλά δεν το ξέραμε. Μιλήσαμε με έναν άνθρωπο από το πολύ στενό περιβάλλον τους και μας το επιβεβαίωσε. Το Πάσχα είχε φανεί ότι ήταν χωριστά, γιατί είχε ανεβάσει η Μαρία Ελένη ένα στόρι με τον μπαμπά της, που τον έτρεχε στον οδοντίατρο την ημέρα του Πάσχα. Υπάρχουν πολύ καλά συναισθήματα και από τις δύο πλευρές, όμως όχι, πλέον, σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης για τον χωρισμό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη.

Δείτε το βίντεο:

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη δεν είναι πια μαζί…

Ο έρωτας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη:

Επτά περίπου μήνες μετά τον θάνατο της αγαπημένης Ζωής Λάσκαρη, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Νατάσας Καλογρίδη. Μάλιστα, μπορεί στην αρχή το ζευγάρι να μην παραδέχονταν ότι ήταν μαζί αλλά τελικά το έκαναν στην εκπομπή Celebrity Travel, με το Νίκο Κοκλώνη που τους είχε καλεσμένους του στην υπέροχη Βενετίακαι μίλησαν για πρώτη φορά για τη σχέση τους.

Mπορεί ο δεσμός τους να είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, αλλά εκείνοι έδειχναν να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τα κακοπροαίρετα σχόλια και έζησαν τον έρωτάτους. Μάλιστα η σχέση αυτή είχε και την υποστήριξη της κόρης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένης Λυκουρέζου.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.