Ψάχνεις δουλεια; Αμοιβόμενο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας 10.000 ανέργων από τον ΟΑΕΔ. Έως τις 10 Οκτωβρίου η προκήρυξη

Καθαρισμός πάρκων 2,Λουτράκι,Δήμος Λουτρακίου Αγ.-Θεοδώρων,tvtvΤην προκήρυξη για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας 10.000 ανέργων θα εκδώσει έως τις 10 Οκτωβρίου ο ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει μοριοδότηση ανάλογα με το χρονικό διάστημα ανεργίας του υποψηφίου και της συζύγου του, αλλά και ανάλογα με το ετήσιο εισόδημα και με την οικογενειακή κατάστασή του.

Οι καθαρές αμοιβές θα ορίζονται σε 19,6 ευρώ ημερησίως και έως 490 ευρώ το μήνα για ωφελούμενους ηλικίας 25 ετών και άνω. Για ωφελούμενους κάτω των 25 ετών οι καθαρές αμοιβές θα ορίζονται στα 17,1 ευρώ ημερησίως και έως 427 ευρώ το μήνα.

Ως χρόνος εργασίας θα θεωρείται ο χρόνος που ο ωφελούμενος μισθωτός πλήρους απασχόλησης είναι στη διάθεση του εργοδότη/επιβλέποντα φορέα να απασχοληθεί.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος απασχοληθεί λιγότερο από 25 ημέρες το μήνα, τότε οι αμοιβή του θα προκύψει από τον υπολογισμό των ημερών ασφάλισης επί του ημερήσιου ποσού πληρωμής.

Στα πλαίσια του προγράμματος περίπου 5.000 άνεργοι θα καλύψουν θέσεις σε υπηρεσίες καθαριότητας δημόσιων φορέων με τη χορήγηση μάλιστα ενσήμων για βαρέα και ανθυγιεινή εργασία.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.