2012…ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ


Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» τα μεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και συγκέντρωσαν τα βλέμματα της κοινής γνώμης το 2012 είναι τρία:

1. Η πέτρα του σκανδάλου που έφερε σε δύσκολη θέση τον πλανητάρχη τον περασμένο Οκτώβριο, κάνοντας λίγο ροζ την εικόνα του Λευκού Οίκου, ονομάζεται Ντάνια Σουαρέζ. Η 25χρονη Κολομβιανή εξέθεσε τους πράκτορες της προσωπικής ασφάλειας του Ομπάμα, αποκαλύπτοντας πιπεράτες λεπτομέρειες στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στις ΗΠΑ.

Οι άνθρωποι είχαν κάποιες πνευματικές ανησυχίες: απλά αναζήτησαν μια ανθρώπινη επαφή και τους έκαναν βούκινο.
Η Ντάνια άνοιξε το… στόμα της, γιατί πολύ απλά ένας από τους πράκτορες δεν της κατέβαλε το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τις ροζ υπηρεσίες που προσέφερε.

Και εδώ είναι η μεγάλη παρεξήγηση: ο πράκτωρ νόμιζε ότι η Ντάνια τον ερωτεύτηκε και δεν της έδωσε χρήματα για να μην τη προσβάλει.
Εξιστορώντας λεπτομέρειες από ένα πάρτι οργίων, στο οποίο συμμετείχαν δέκα πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και οκτώ μέλη του αμερικανικού στρατού, η νεαρή Κολομβιανή υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν επιλέξει τα κορίτσια της αρεσκείας τους από πορνεία της Καρθαγένης, με τα οποία επιδίδονταν σε ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Οι του Ναυτικού έχουν άλλα γούστα, ως γνωστόν.

2. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν δεν σταματά να απασχολεί την κοινή γνώμη, αλλά και τα ΜΜΕ με τα ερωτικά του.
Μετά το αξέχαστο ροζ σκάνδαλο στο ξενοδοχείο Sofitel στις ΗΠΑ με την καμαριέρα που οδήγησε στην πολιτική του αποκαθήλωση, νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο κύριος Στρος-Καν είχε ερωτικές περιπτύξεις με πόρνες πολυτελείας στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον, κατά το σωτήριον έτος 2012.

Αθήνα δεν πήρε, γιατί ως παλιός στο κουρμπέτι είχε εγκαίρως πληροφορηθεί την σεξουαλική γενοκτονία της πόλης από τον Τατσόπουλο.

3. Το τρίτο μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο είναι το σκάνδαλο Πετρέους, το οποίο σπίλωσε την εικόνα του πλανητάρχη, αλλά και της CIA. Οι αποκαλύψεις ότι ο Αμερικανός στρατηγός και πρώην διευθυντής της CIA είχε εκτός από τη σύζυγό του και δύο ερωμένες -η μία ήταν η βιογράφος του και η άλλη οικογενειακή του φίλη- προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στην καθόλα συντηρητική κοινωνία των ΗΠΑ.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.