24ωρη Απεργία κηρύσσει η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τυχερών Παιχνιδιών (πρώην Ο.Ε.Σ.Ι.Κ.)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΤΥΧΕΡΩΝ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ-ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ-tvtv.gr_ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ (πρώην Ο.Ε.Σ.Ι.Κ.)

Προς: Εταιρείες Καζίνο Κοιν: Σωματεία – Μέλη

Θέμα: «ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΕΤΥΠ, κατά τη συνεδρίαση της 10ης Δεκεμβρίου 2014, μετά από αίτημα μελών του ΔΣ και Σωματείων – Μελών της ΟΣΕΤΥΠ – αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, με έναρξη το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι και λήξη την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι με τ’ ακόλουθα αιτήματα:              ΕΠΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

 •   ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝAΔΕΛΦΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥ.
 •   ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΧΕΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΥΡΟΥ.
 •   ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΖΙΝΟ.

  ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡ ΑΚΙΟΥ, ΡΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.

 

 •   ΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΖΙΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΔΙΚΩΣ ΣΕ «ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ» ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ), ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.
 •   ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
 •   ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
  Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

  Ιωάννης Λογοθέτης         Δημ. Καραγεωργόπουλος

Share

1 Comment

 1. αρχισαν τα οργανα στο καζινο..αντε και στις 25 και 31 μπασ και βαλουν μυαλο..ο προεδρος αργησε αλλα ξεκινησε την απασφαλιση….

Leave a Reply

Your email address will not be published.