5 μυστικά ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε

Για εσάς που θέλετε να δείχνετε πάντα όμορφη και φρέσκια, ψάξαμε και βρήκαμε πέντε μυστικά ομορφιάς που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα για να πετύχετε τον στόχο σας.

1. Κρατείστε πάντα ανοιχτά τα μάτια σας όταν θέλετε να βάλετε eyeliner σε υγρή μορφή διαφορετικά η γραμμή θα σας βγει στραβή. Αρχικά κάντε τρεις τελίτσες στο καπάκι του ματιού σας. Μία στην εσωτερική γωνία, μία στη μέση και μία στην εξωτερική γωνία και μετά ενώστε τις.

 

2. Το έλαιο λεβάντας και τριαντάφυλλου κάνει θαύματα στην αντιμετώπιση ερεθισμών του δέρματος. Με τη βοήθεια ενός δερματολόγου ή ενός φαρμακοποιού μπορείτε να ρωτήσετε πώς θα τα εφαρμόσετε αν το δέρμα σας έχει ερεθιστεί.

3. Αντιμετωπίστε την ξηρότητα στα πέλματά σας χρησιμοποιώντας ελαφρόπετρα και όχι ξυράφι. Αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Καλό είναι να βάζετε στα πέλματά σας λίγη μάσκα προσώπου.


4. Για να μην ξεφλουδίζει η σκιά στο μάτι σας καλό είναι να εξουδετερώσετε κάθε ίχνος λιπαρότητας από το καπάκι του ματιού σας. Για να το πετύχετε χρησιμοποιήστε μια βάση για σκιές ή μια πούδρα πριν απλώσετε τη χρωματιστή σκιά.

5. Θέλετε να κάνετε τα μικρά σας μάτια να δείχνουν μεγάλα; Τότε θα πρέπει να μην αγοράζετε σκούρες σκιές. Ξεκινήστε με μια βάση σε nude απόχρωση και μετά απλώστε μια σκιά που θα είναι ένα ή δύο τόνους πιο σκούρα από το χρώμα που έχει η επιδερμίδα σας στην εσωτερική γωνία του ματιού. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να αναμειχθούν τα χρώματα με φορά προς το φρύδι σας.

Πηγή: star.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.