8η διεθνής έκθεση HORECA

Τις πύλες της άνοιξε η 8η διεθνής έκθεση HORECA, η διοργάνωση για την Τουριστική και την ευρύτερη Επισιτιστική Βιομηχανία της χώρας.

Την έκθεση εγκαινίασε η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία τόνισε τη σημαντικότητα της τουριστικής ανάπτυξης στη χώρα μας.

«Ο τουρισμός είναι ένας δυναμικός κλάδος που έχει όλες τις δυνατότητες και τα εργαλεία για να συμβάλει αποφασιστικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση. Ο τουρισμός διαθέτει το υπόβαθρο να οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη και για αυτό αποτελεί εθνική υπόθεση», είπε η κ. Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε «Ο τουρισμός μπορεί να φέρει άμεσα στην πατρίδα μας επενδύσεις και έσοδα και όπως γνωρίζετε επενδύσεις σημαίνει ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, μείωση της ανεργίας, που είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα της κυβέρνησης».

Στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο με το υψηλό επίπεδο των εκθετών και των περιπτέρων τους και τις πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις η έκθεση αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 100.000 επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες.

Ένα κλαδί ελιάς ήταν το δώρο των διοργανωτών στην υπουργό Τουρισμού, η οποία ξεναγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης. Η κυρία Κεφαλογιάννη επεσήμανε την ανάγκη να καταστεί η Ελλάδα παγκόσμια τουριστική δύναμη αυξάνοντας το τουριστικό εισόδημα.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.